Еднодневна карта за Kidexpo 2023

200,00 ден

Категорија

1. Картата важи за еден ден
2. Со картата ги добивате сите активности бесплатно
3. Картата важи само за едно лице
4. За деца под 2 години, влезницата е бесплатна
5. Карта за родителите е задолжителна

8ми април, 10:00 – 19:00
9ти април, 10:00 – 19:00