Event Category: Kidexpo

Band Jam

март 30, 2024 8:30 pm – 11:45 pm Локација: Хотел Александар Палас Ticket Type Цена Cart Band Jam – концерт на средношколски бендови 50,00 ден Додај во кошничка

Kidexpo 2024

март 30, 2024 10:00 am – март 31, 2024 7:00 pm Локација: Хотел Александар Палас 1. Картата важи за еден ден 2. Со картата ги добивате сите активности бесплатно 3. Картата важи само за едно лице 4. За деца под 2 години, влезницата е бесплатна 5. Одбери и резервирај го своето место на некоја од работилниците …

Kidexpo 2024 Read More »

Kidexpo 2023

април 8, 2023 10:00 am – април 9, 2023 7:00 pm Локација: Хотел Александар Палас 1. Картата важи за еден ден 2. Со картата ги добивате сите активности бесплатно 3. Картата важи само за едно лице 4. За деца под 2 години, влезницата е бесплатна 5. Одбери и резервирај го своето место на некоја од работилниците …

Kidexpo 2023 Read More »