Kidexpo 2023

април 8, 2023 10:00 am - април 9, 2023 7:00 pm Локација: Хотел Александар Палас
1. Картата важи за еден ден
2. Со картата ги добивате сите активности бесплатно
3. Картата важи само за едно лице
4. За деца под 2 години, влезницата е бесплатна

5. Одбери и резервирај го своето место на некоја од работилниците со пријава на нашата веб страна www.kidexpo.mk

Ticket Type Цена Cart
Еднодневна карта за Kidexpo 2023 200,00 ден

Додај во кошница

Како правилно да направам фотографија со моето бебе – работилница за фотографија за родители со Fairy Tale 200,00 ден

Додај во кошница

Работилница за деца: IQ UP! Магична лабараторија 200,00 ден

Додај во кошница

Како да ја обработам фотографијата со моето бебе – работилница за фотографија за родители со Fairy Tale 200,00 ден

Додај во кошница

Натпревар на правење балончиња и креативна работилница со Чунга Лунга 200,00 ден

Додај во кошница

Велигденска работилница со Танимак 200,00 ден

Прочитај повеќе

Музичка работилница со Тетка Кате 200,00 ден

Додај во кошница