Kidexpo 2024

март 30, 2024 10:00 am - март 31, 2024 7:00 pm Локација: Хотел Александар Палас
1. Картата важи за еден ден
2. Со картата ги добивате сите активности бесплатно
3. Картата важи само за едно лице
4. За деца под 2 години, влезницата е бесплатна

5. Одбери и резервирај го своето место на некоја од работилниците со пријава на нашата веб страна www.kidexpo.mk

Ticket Type Цена Cart
Еднодневна карта за Kidexpo 2024 250,00 ден

Додај во кошничка