30ти и 31ви Март

10-19h Александар Палас

Бидете дел од Кид експо, првиот организиран саем за деца во Македонија и првиот настан од ваков тип кој ги нуди сите активности и услуги поврзани со децата под еден покрив. Од најдобрите производи за деца до врвни едукативни установи, предавања, активности за градење на карактерот на детето, до спортски забавни и театарски дела.
Посветени сме да создадеме средина во која секој ќе се пронајде и ќе ужива во времето поминато на кидс експо. Истражете ги сите форми на теми, активности и услуги поврзани со децата за време на 2-дневниот настан исполнет со придобивки и забава.

ОРГАНИЗИРАНО ОД

ШТО РЕКОА ЗА НАС?

Презадоволни сме од целата организација на настанот, ви благодарам многу што секогаш и за се наоѓавте време да ни дадете соодветен одговор, но и помош. Многу сте професионални сите и одвај чекаме да организирате повторно ваков убав настан!
Марија
GAMARDE
Се беше одлично.
Марија
LITTLEONE
Презадоволни сме! Ништо не би промениле се беше прекрасно организирано, БРАВО девојки 🙂 Ние сме ви преблагодарни за можноста да бидеме дел од саемот, се гледаме нараедна 🙂
Ева
BUNDLE OF JOY