Програма

08.04.2023 Сабота

ГОЛЕМАТА СЦЕНА

10:0012:00 Збеснитис игри со 03

12:0013:00 Дигитален логопед – говорен развој без грешка Спец.Клинички Логопед Надица Николова

13:2014:30 Интерактивен концерт Играј со Стела и Сани

14:3015:30 Збеснитис игри со 03

15:30 16:30 Играј си безбедно: безбедни деца и безгрижни родители
Оса Агенција за Обезбедување

16:4517:30 Претстава за забавно учење со песничките на Тетка Кате

17:3018:45 Збеснитис игри со 03

РИНГOT

11:3013:00 Првиот лет до детската вселенска станица Учење преку
игра
со роботи со Скампер

13:3014:30 Шарени сапунчиња креативна работилница

15:00 16:00 Здрав зелен оброк

16:3017:15 Работилница за правење на гумени бонбони со Др.
Проф
. Јана Клопчевска

17:45 18:45 Како правилно да направам фотографија со моето бебе
работилница
за фотографија за родители со Fairy Tale

СПОРТСКИ РИНГ

11:0013:00 Шах вештини со Асоцијација за млади и спорт и
Шаховска Федерација на РС Македонија

13:3015:30 Пингпонг работилница со Агенција за Млади и Спорт и
Пингпонгарска
федерација на С.Македонија

16:0018:00 Куглање со кигли Алпско

16:0018:00 Не лути се човече со Be Active Европска Недела на Спорт
/
Агенција за Млади и Спорт

СТАТИЧЕН СПОРТСКИ РИНГ

12:0016:00 Сноуборд на суво со Скопје Сноуборд

09.04.2023 Недела

ГОЛЕМАТА СЦЕНА

10:0012:00 Збеснитис игри со 03

12:0013:00 Предавање за интолеранција на лактоза
педијатар м-р д-р
Елена Манолева Николовска

13:0013:30 Збеснитис игри со 03

13:3014:40 Претстава Светот на Биби

15:00 16:00 Предавање за родители: Потикнување на развојот на вештини кај децата преку IQ UP! иновативниот образовен концепт за СТЕМ едукација

16:0017:00 Збеснитис игри со 03

17:0018:10 Интерактивен концерт Играј со Стела и Сани

РИНГOT

11:0012:00 Музичка работилница со Тетка Кате

12:30 13:30 Велигденска работилница

14:0015:00 Натпревар на правење балончиња и креативна работилница со Чунга Лунга

15:3016:30 Како да ја обработам фотографијата со моето
бебе
работилница за фотографија за родители
со
Fairy Tale

17:0018:00 Работилница за деца: IQ UP! Магична лабараторија

СПОРТСКИ РИНГ

11:0013:00 Куглање кигли со Алпско

11:0013.00 Не лути се човече со Be Active Европска
Недела
на Спорт / Агенција за Млади и Спорт

13:3015:30 Карате вештини со Агенција за Млади и Спорт
и
Карате Федерација на РС Македонија

16:0018:00 Ринг за боксување со Агенција за Млади и
Спорт
и Национална Боксерска Федерација

СТАТИЧЕН СПОРТСКИ РИНГ

11:30-15:30 Сноуборд на суво со Скопје Сноуборд