Еднодневна карта за Kidexpo 2024

250,00 ден

Категорија

1. Картата важи за еден ден
2. Со картата ги добивате сите активности бесплатно
3. Картата важи само за едно лице
4. За деца под 2 години, влезницата е бесплатна
5. Карта за родителите е задолжителна

30ти март, 10:00 – 19:00
31ви март, 10:00 – 19:00