Неуроклиник – Како си?-Детектираме како се чувствуваме, го валидизираме нашето чувство но и чувството на нашето другарче

0,00 ден

Availability: 18 на залиха

Категорија Ознаки: , ,

НЕДЕЛА 15:30-16:30 – Неуроклиник – Како си?-Детектираме како се
чувствуваме, го валидизираме нашето чувство но и чувството на
нашето другарче. (8-12 год.)