IQUP – НАУЧНА ЛАБОРАТОРИЈА: ОТКРИЈ ЈА МАГИЈАТА НА БЕКУТАН САПУНЧЕТО

0,00 ден

Availability: 13 на залиха

Категорија Ознаки: , ,

НЕДЕЛА 17:00-18:00 – IQUP – НАУЧНА ЛАБОРАТОРИЈА: ОТКРИЈ ЈА
МАГИЈАТА НА БЕКУТАН САПУНЧЕТО! (5-9 год.)